2P Camper Toyota Jumbo

€127,-

/dag*

Camper specificaties

Camper Beschrijving

De Toyota Jumbo 2, is een perfect voertuig om vrij mee te kamperen. Hij is speciaal ontworpen voor twee passagiers, die willen genieten van ruimte en comfort. Door de complete interne stroomvoorziening op basis van zonne-energie ben je niet afhankelijk van campingfaciliteiten en heb je meer mobiliteit. Deze camper biedt dus de ideale mix voor reizigers die meer vrijheid en flexibiliteit zoeken. Hij heeft veel opties van een grotere camper (douche, toilet, grote 110-liter koelkast/vriezer, 3-pits gasfornuis, zonnepaneel en een enorm bed) met ruimte, comfort. Maar misschien is zijn sterkste kenmerk wel de manier waarop het rijdt: Deze 3-liter Turbo Diesel Automaat is een stabiel, ongecompliceerd voertuig en biedt een prettige, soepele rijervaring als een SUV. Hij is ook gemakkelijk te parkeren en daardoor een prima keuze voor avonturiers die zich minder prettig voelen om in een grote camper te rijden.

De Jumbo is gebaseerd op de populaire Toyota Hiace ZX, met extra veiligheidsvoorzieningen zoals twee airbags, airco, Bluetooth, USB en een CD-speler en is standaard uitgerust met een achteruitrijcamera. Het is een zeer comfortabele camper met een perfecte combinatie van prestaties en verbruik.

De camper biedt slaapruimte voor maximaal 2 volwassenen. Het king-size bed heeft extra dikke zitkussens en kan daardoor ook als chaise lounge dienen. De lichte houtafwerking van de camper verbetert de uitgebreide, open conceptindeling, met veel opbergkasten. De keuken heeft een grote koel-/vriescombinatie en een 3-pits gasfornuis waar je prima op kunt koken.

De badkamer is voorzien van alle gemakken met een hoek wasbak, douche met warm en koud water en een elektrisch Thetford cassette toilet. Kort samengevat is de Toyota Jumbo 2 de perfect keuze voor stellen die ongecompliceerd en zonder beperkingen Nieuw-Zeeland willen verkennen. Het is een betrouwbaar voertuig en biedt toch alle noodzakelijke gemakken voor een comfortabele reis. Het veelzijdige interieur maakt de Toyota Jumbo 2 een prima optie voor stellen die luxe, behaaglijkheid en praktisch comfort zoeken.

Bijzonderheden

Deze camper heeft de volgende bijzondere kenmerken:

Standaardvoorzieningen

Al onze campers zijn standaard voorzien van:

Verder beschikt elke camper over een informatiepakket voor onderweg met een overzichtelijke wegenkaart.

Ja, ik wil een vrijblijvend voorstel!

Prijzen

LAAGSEIZOEN*
1 mei / 30 september
Prijs per dag: €127,-
Prijs per week: €889,-

MIDDENSEIZOEN**
1 maart / 30 april
1 oktober / 30 november
Prijs per dag: €155,-
Prijs per week: €1,086,-

HOOGSEIZOEN***
1 december / 28 februari
Prijs per dag: €183,-
Prijs per week: €1,284,-


*/** Minimum boeking in laag- en middenseizoen is 7 dagen.

*** Minimale reservering in het hoogseizoen is 14 dagen.

Opties

Voor een kleine meerprijs verhuren wij de volgende accessoires:

  • Gas barbecue €28,-
  • Tenten met 2 of 4 slaapplaatsen inclusief opblaasbare matrassen voor wie wat extra leefruimte wil €56,-
  • Mountain Bikes vanaf €141,- per fiets per huurperiode
  • Fietsenrek €85,- per huurperiode
  • GPS Navigatiesysteem €42,-

Persoonlijk contact

Houd er rekening mee dat het in Nieuw-Zeeland momenteel 21:35 uur is.

Kantoor

+64 273506226

WhatsApp

+64 273506226