Rotorua Camperverhuur

Nederlandse gastvrijheid in Nieuw Zeeland

Kia Ora,

Wij zijn Jeroen en Lorraine, de eigenaren van Rotorua Campervans.

In 1995/96 hebben we zes maanden door Nieuw-Zeeland gereisd met een door ons zelf gebouwde camperwagen, wat zo goed beviel dat we besloten om naar Nieuw-Zeeland te emigreren. Na vijf jaar heen en weer reizen tussen Nederland en Nieuw-Zeeland, vestigden we ons hier definitief in 2002.

Sinds 2007 verhuren we betaalbare campers aan reizigers uit alle hoeken van de wereld vanuit ons huis op het Noorder eiland aan het prachtige meer Lake Rotoma in het vulkanische gebied van Rotorua.

Met meer dan 27 jaar ervaring weten we als geen ander dat persoonlijke service de sleutel is om de perfecte camperreis te organiseren.
We begroeten iedereen met open armen en vullen ontbrekende informatie aan met tips en suggesties.
We bieden schone, goed onderhouden en voordelige campers aan, zonder verborgen kosten, om ervoor te zorgen dat jouw Nieuw-Zeelandavontuur een succes wordt.

Follow your dreams” en boek een camper bij Rotorua Campervans!
We verheugen ons erop om je te verwelkomen en je te voorzien van een onvergetelijke kampeerervaring in Nieuw-Zeeland.

Jeroen en Lorraine Bassant

Meer dan 27 jaar ervaring in het reizen met de camper in Nieuw Zeeland en 16 jaar ervaring met het verhuren van Campers In Nieuw-Zeeland

Onze service, faciliteiten en deskundige aanwijzingen zullen ervoor zorgen dat uw reis een avontuur wordt om nooit te vergeten. Laat uw droomavontuur werkelijkheid worden bij Rotorua Camper Vans.