ONZE CAMPERS

Kies de juiste camper voor jullie Nieuw-Zeeland avontuur

Ga je als stel, vriendengroep of met het hele gezin op reis naar Nieuw-Zeeland? Dan hebben wij de perfecte camper voor jullie! Bekijk ons actuele verhuur aanbod en laat je inspireren door de mogelijkheden. Heb je vragen of zou je graag wat advies willen? Neem gerust contact met ons op; wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste camper voor jullie avontuur in Nieuw-Zeeland!

v.a. €168

6P camper Monaco

v.a. €168

4P camper LDV Breeze

v.a. €182

4P Mercedes Cascade

v.a. €126

3P camper Toyota Jumbo

v.a. €126

2P camper Toyota Jumbo

v.a. €112

2+1P Toyota Hiace Budget

Meer dan 27 jaar ervaring in het reizen met de camper in Nieuw Zeeland en 16 jaar ervaring met het verhuren van Campers In Nieuw-Zeeland

Onze service, faciliteiten en deskundige aanwijzingen zullen ervoor zorgen dat uw reis een avontuur wordt om nooit te vergeten. Laat uw droomavontuur werkelijkheid worden bij Rotorua Camper Vans.

Veelgestelde vragen

Wat je moet weten

Waarschijnlijk heb je veel vragen, vooral als het de eerste keer is dat je Nieuw-Zeeland bezoekt of als je voor het eerst in een camper reist. Hieronder vind je antwoorden op veelgestelde vragen. Mocht je nog andere vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Je hebt geen internationaal rijbewijs nodig om bij ons een camper te huren en je mag met je NL B rijbewijs in al onze campers rijden. Op je NL rijbewijs staat al Drivers Licence vermeld, dit is voldoende om in Nieuw Zeeland te mogen rijden al adviseert de ANWB om een internationaal rijbewijs aan te vragen dus deze optie laten we aan u. Hou er wel rekening mee dat mocht je een auto in NZ willen huren er wel van je wordt verwacht dat je een internationaal rijbewijs kan overhandigen. Bestuurders moeten minstens 21 jaar oud zijn en in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. Let erop dat alle bestuurders met een niet-Engelstalig rijbewijs een Engelse vertaling of een internationaal rijbewijs (IDP) bij zich moeten hebben. Dit is om te helpen bij de politie om te bepalen dat een buitenlandse licentie geldig is, te verifiëren dat de bestuurder de juiste klasse heeft voor het voertuig en te controleren of er aanvullende bepalingen aan het rijbewijs zijn gekoppeld. Als u verdere informatie nodig heeft over het rijden in Nieuw-Zeeland, bezoek dan de website van Land Transport NZ: https://www.nzta.govt.nz/safety/visiting-new-zealand/

Ja, je kunt je auto bij ons parkeren maar we aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid voor verlies of schade die zou kunnen ontstaan tijdens het parkeren.

Je kunt de camper ophalen tussen 9.00 uur en 17.00 uur. Je kunt ons altijd bellen om de ophaaltijd af te spreken.

Gelieve uw camper met een volle tank, onbeschadigd en schoon met een leeg toiletvat tussen 9.00 uur en 16.00 uur terug te brengen.

Als het je eerste keer met een camper is, willen we graag minimaal een uur met je besteden aan het doornemen van de uitrustingen van de camper en het contract zodat je je comfortabel voelt en als je het gevoel hebt dat je langer nodig hebt, is dit geen probleem.

Jazeker, ophalen bij het Rotorua airport, accommodatie of intercity bushalte is gratis. Ophalen bij de luchthaven van Auckland is echter alleen gratis bij een boeking van minimaal 14 dagen.

Geen enkel probleem, daarvoor een speciale ruimte. Rotorua Campervans is niet aansprakelijk voor enige schade of verlies van uw koffers.

Het spijt ons, maar we hanteren een streng rookverbod. Het is niet toegestaan om in onze campers te roken, en als er een teken of een geur van sigarettenrook is, kunnen we kosten in rekening brengen tot maximaal €450,- voor professionele reiniging.

Het spijt ons, maar huisdieren zijn niet toegestaan in onze campers en we kunnen tot €420,- in rekening brengen voor de kosten van professionele reiniging indien hier niet aan wordt voldaan.

Onze campervans hebben een uitgebreide verzekering die schade aan het voertuig of aan derden dekt. Als er schade is aan de camper en het ongeluk is jouw schuld, dan is je eigen risico €3000,-. In het geval dat de schade veroorzaakt wordt door een derde partij, houden wij het eigen risico aan totdat vaststaat dat de andere partij aansprakelijk is (helaas beweren veel mensen dat het niet hun schuld is, en uiteindelijk blijkt dat zij verantwoordelijk zijn als de feiten nagegaan worden). Bij schade aan het dak (bijv. Van bomen) ben je verantwoordelijk voor de volledige kosten van de reparatie. Bij total loss of diefstal ben je verantwoordelijk voor de eerste €3000,-. Let op: handelingen die voortkomen uit nalatigheid of misbruik, zijn volledig jouw verantwoordelijkheid.

Zodra het huurcontract wordt getekend nemen wij alleen een kopie van uw credit kaart, er wordt geen bedrag van uw kaart afgeschreven. Alleen in geval van schade of als het huurcontract niet wordt nagekomen mogen wij de borg van 3000 Euro afschrijven als verzekeringsdekking. Zodra de schade is hersteld en/of afgehandeld of andere kosten waar u voor verantwoordelijk bent zijn voldaan dan pas wordt de ( resterende ) borg teruggestort. Als de camper zonder schade en aan de voorwaarden van het huurcontract wordt ingeleverd dan wordt er ook achteraf niets van uw credit kaart afgeschreven. Zie voor alle voorwaarden en uitsluitingen ons huurcontract en de algemeene voorwaarden

Hulp nodig?

Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste camper en beantwoorden met plezier al je vragen.